-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Characterization of an Anti-gout Xanthine Oxidase Inhibitor from Pleurotus ostreatus
Veröffentlicht in Mycobiology
VolltextArtikel -
8
Effect of Color of Light Emitting Diode on Development of Fruit Body in Hypsizygus marmoreus
Veröffentlicht in Mycobiology
VolltextArtikel -
9
-
10
식용버섯인 노랑느타리버섯으로부터 혈당상승억제성 α-glucosidase 저해제의 추출 및 특성
Veröffentlicht in Microbiology and biotechnology letters
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
볏짚퇴비 사용이 논토양의 화학성 및 유기탄소 축적에 미치는 영향
Veröffentlicht in Korean journal of crop science
VolltextArtikel -
20