-
1
Overview of the recent studies on high‐pressure impurity ices
Veröffentlicht in Journal of Raman spectroscopy
VolltextArtikel -
2
Application of Mass Spectrometry Imaging for Visualizing Food Components
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Significant advancement of mass spectrometry imaging for food chemistry
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Effects of ethylammonium halides on helix formation of proteins
Veröffentlicht in Chemical physics letters
VolltextArtikel -
10
Suppression and dissolution of amyloid aggregates using ionic liquids
Veröffentlicht in Biophysical reviews
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Structural study of lysozyme in two ionic liquids at cryogenic temperature
Veröffentlicht in Chemical physics letters
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
A Revisit of the Conformational Stability of the Tetraethylammonium Ion in Water
Veröffentlicht in Zairyō
VolltextArtikel -
20