-
1
-
2
-
3
-
4
Determination of the glyceride structure of fats
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
5
Analysis of Mixtures of Amino Acids by Gas Phase Chromatography
Veröffentlicht in Analytical chemistry (Washington)
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Fe(II)-catalyzed decomposition of sinigrin and related thioglycosides
Veröffentlicht in Canadian journal of chemistry
VolltextArtikel -
12
-
13
The Component Fatty Acids and Glycerides of Castor Oil
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
14
-
15
Production and Evaluation of Pea Protein Isolate
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
16
-
17
COMPONENT FATTY ACIDS OF RAPESEED OIL
Veröffentlicht in Canadian journal of chemistry
VolltextArtikel -
18
Glyceride structure of fats
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
19
Variation in protein content of field peas
Veröffentlicht in Canadian journal of plant science
VolltextArtikel -
20