-
1
-
2
-
3
Leaf protein contents and nitrogen-to-protein conversion factors for 90 plant species
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Kinetic properties of β-glucosidase from cassava
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
8
-
9
Quantitative analysis of linamarin in cassava using a cassava β-glucosidase electrode
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Nylon-linamarase electrode for rapid determination of linamarin
Veröffentlicht in Biotechnology techniques
VolltextArtikel -
17
-
18
Estimation of DNA restriction fragment size using a PC
Veröffentlicht in Computers in biology and medicine
VolltextArtikel -
19
-
20
An enzyme-based dip-stick for the estimation of cyanogenic potential of cassava flour
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel