-
1
Kernel hardness of some U.S. wheats [Grain texture and quality]
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
Cleaning, milling, and baking tests with hard red winter wheat containing deoxynivalenol
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
4
Distribution of deoxynivalenol in soft wheat mill streams
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
5
Experimental milling of soft wheat cultivars and breeding lines
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
6
Note on the effect of bran lipids on cookie quality
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
EFFECT OF DELAYED WHEAT HARVEST ON SOFT RED WINTER WHEAT
Veröffentlicht in Cereal research communications
VolltextArtikel -
10
-
11
Effects of flour fraction composition on cookie diameter
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
12
-
13
Note on the enzymatic determination of starch in corn starch and corn meal
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
14
-
15