-
1
An easy method of estimating the stress-relaxation parameters T(zero) and b
Veröffentlicht in Plant and cell physiology
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Stress relaxation properties of the cell wall of growing intact plants
Veröffentlicht in Plant and cell physiology
VolltextArtikel -
5
-
6
Enzymatic release of invertase from cell ghosts of Candida utilis
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Effects of auxin on the structure of hemicelluloses of Avena coleoptiles [oat]
Veröffentlicht in Plant and cell physiology
VolltextArtikel -
11
-
12
Self-selection of glycine and tyrosine in rats
Veröffentlicht in Nihon Eiyō, Shokuryō Gakkai shi
VolltextArtikel -
13
Antioxidant effect of egg yolk on linoleate in emulsions
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Antioxidant activity of egg yolk during baking and storage of cookies
Veröffentlicht in Nippon Shokuhin Kōgyō Gakkaishi
VolltextArtikel -
17
-
18