-
1
-
2
Basic properties of umami and effects on humans
Veröffentlicht in Physiology & behavior
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
The Synergistic Taste Effect of Monosodium Glutamate and Disodium 5′-Inosinate
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Preference and acceptance of high-sugar-content tomatoes
Veröffentlicht in Japanese Journal of Sensory Evaluation
VolltextArtikel -
12
-
13
Subtleness and exquisiteness of umami taste in humans
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Palatability of Vegetables Viewed from Sensory Evaluation
Veröffentlicht in JOURNAL OF THE BREWING SOCIETY OF JAPAN
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Studies on the Taste of Some Sweet Substances
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel -
20
Studies on the Taste of Some Sweet Substances
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
VolltextArtikel