-
1
-
2
-
3
-
4
Inhibition mechanism of ferulic acid against α-amylase and α-glucosidase
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
Inhibition mechanism of ferulic acid against alpha-amylase and alpha-glucosidasee
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Inhibition of porcine pancreatic α-amylase activity by chlorogenic acid
Veröffentlicht in Journal of functional foods
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Inhibition Mechanism of Apigenin-8-C-glucoside on Starch Digestive Enzymes
Veröffentlicht in Shípĭn kēxué
VolltextMagazinearticle -
13
-
14
-
15
Effect of periodontal treatments on blood pressure
Veröffentlicht in Cochrane database of systematic reviews
VolltextArtikel -
16
RG- ? pectin affects the physicochemical properties and digestibility of potato starch
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
17
RG- І pectin affects the physicochemical properties and digestibility of potato starch
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20