-
1
Detection Techniques for Lead Ions in Water: A Review
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
2
Inactivation mechanisms of non-thermal plasma on microbes: A review
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Enhanced adsorption of Congo red using chitin suspension after sonoenzymolysis
Veröffentlicht in Ultrasonics sonochemistry
VolltextArtikel -
12
-
13
Effect of degradation methods on the structural properties of citrus pectin
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
14
-
15
Inhibition of porcine pancreatic α-amylase activity by chlorogenic acid
Veröffentlicht in Journal of functional foods
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Quantification of glucose, fructose and sucrose in bayberry juice by NIR and PLS
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel