-
1
Recent practical researches in the development of gluten-free breads
Veröffentlicht in NPJ science of food
VolltextArtikel -
2
Special Issue "Strategies to Develop High-Quality Gluten-Free Products Welcomed by Consumers"
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
3
Nanofibrillation of Wood Pulp Using a High-Speed Blender
Veröffentlicht in Biomacromolecules
VolltextArtikel -
4
-
5
Surface and Interface Engineering for Nanocellulosic Advanced Materials
Veröffentlicht in Advanced materials (Weinheim)
VolltextArtikel -
6
-
7
Hemp: A Sustainable Plant with High Industrial Value in Food Processing
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Nanofibrillation of pulp fibers by twin-screw extrusion
Veröffentlicht in Cellulose (London)
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20