-
1
Special Issue "Strategies to Develop High-Quality Gluten-Free Products Welcomed by Consumers"
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
2
Recent practical researches in the development of gluten-free breads
Veröffentlicht in NPJ science of food
VolltextArtikel -
3
Nanofibrillation of Wood Pulp Using a High-Speed Blender
Veröffentlicht in Biomacromolecules
VolltextArtikel -
4
-
5
Surface and Interface Engineering for Nanocellulosic Advanced Materials
Veröffentlicht in Advanced materials (Weinheim)
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Hemp: A Sustainable Plant with High Industrial Value in Food Processing
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Nanofibrillation of pulp fibers by twin-screw extrusion
Veröffentlicht in Cellulose (London)
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Strain-stiffening composite hydrogels through UV grafting of cellulose nanofibers
Veröffentlicht in Cellulose (London)
VolltextArtikel