-
1
-
2
Classification of Japanese Texture Terms
Veröffentlicht in Journal of texture studies
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Classification of J apanese Texture Terms
Veröffentlicht in Journal of texture studies
VolltextArtikel -
8
An Observation of Micro-structure of Deep Fried Bread Crumbs by X-ray CT
Veröffentlicht in SPring-8/SACLA Research Report
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Evaluation of surface characteristics of cooked noodle
Veröffentlicht in Nihon Shokuhin Kagaku Kōgaku kaishi
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
Effect of Sugar Content on the Texture of Butter Sponge Cake
Veröffentlicht in Journal of Home Economics of Japan
VolltextArtikel -
19
-
20
Effect of the Type of Beater on the Texture of Butter Sponge Cake
Veröffentlicht in Journal of Home Economics of Japan
VolltextArtikel