-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Directional and velocity control of active droplets using a rigid-frame
Veröffentlicht in RSC advances
VolltextArtikel -
7
Co-cultivation of sake yeast and Kocuria isolates from the sake brewing process
Veröffentlicht in FEMS microbiology letters
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Detection of Bacterial DNA During the Process of Sake Production Using Sokujo-Moto
Veröffentlicht in Current microbiology
VolltextArtikel -
11
-
12
Bacterial DNA Detected in Japanese Rice Wines and the Fermentation Starters
Veröffentlicht in Current microbiology
VolltextArtikel -
13
Genomic information of Kocuria isolates from sake brewing process
Veröffentlicht in AIMS microbiology
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Anaerobic generation and emission of nitrous oxide in waste landfills
Veröffentlicht in Environmental earth sciences
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20