-
1
Supercritical fluids: puissant media for the modification of polymers and biopolymers
Veröffentlicht in Polymer (Guilford)
VolltextArtikel -
2
-
3
New Technologies For Health Foods and Nutraceuticals
Veröffentlicht in Preventive nutrition and food science
VolltextArtikel -
4
Unusual susceptibility of chitosan to enzymic hydrolysis
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
5
-
6
A survey of recent advances in selective chemical and enzymic polysaccharide modifications
Veröffentlicht in Tetrahedron
VolltextArtikel -
7
New Technologies For Health Foods and Nutraceuticals
Veröffentlicht in Preventive nutrition and food science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
ChemInform Abstract: Chemistry of Polysaccharide Modification and Degradation
Veröffentlicht in ChemInform
VolltextArtikel -
20