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Degradation of Nucleic Acid Constituents by Free Radical Systems
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
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Degradation of Dextran by Free Radical Systems
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
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A Rapid Method for Evaluation of Autoxidation and Antioxidants
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
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7
Oxidative Degradation of Starch by Free Radical Systems
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
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Effect of protein on the gelatinization of starch
Veröffentlicht in Nippon Nōgeikagaku Kaishi
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Degradation of Dextran by Free Radical Systems
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
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13
Degradation of Nucleic Acid Constituents by Free Radical Systems
Veröffentlicht in Agricultural and biological chemistry
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Studies on the Components of the Bark of Rhamnus japonica
Veröffentlicht in Nippon nōgei kagakukaishi
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Studies on the Components of the Bark of Rhamnus japaonica
Veröffentlicht in Nippon nōgei kagakukaishi
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Studies on the Components of the Bark of Rhamnus japonica
Veröffentlicht in Nippon nōgei kagakukaishi
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Studies on the Components of the Bark of Rhamnus japonica
Veröffentlicht in Nippon nōgei kagakukaishi
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Studies on the Components of te Bark of Rhamnus japonica
Veröffentlicht in Nippon nōgei kagakukaishi
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