-
1
Chemical forms of aluminum in xylem sap of tea plants ( Camellia sinensis L.)
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Linalyl and bornyl disaccharide glycosides from Gardenia jasminoides flowers
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
8
-
9
Photosensitized Oxygenation of Lycopene
Veröffentlicht in Bioscience, biotechnology, and biochemistry
VolltextArtikel -
10
Compositional Change of Pu-erh Tea during Processing
Veröffentlicht in Bioscience, biotechnology, and biochemistry
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Preparation of Congou Black Tea from Stale Green Tea
Veröffentlicht in Bioscience, biotechnology, and biochemistry
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Citronellyl disaccharide glycoside as an aroma precursor from rose flowers
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
17
-
18
Isothiocyanates in Chinese wasabi, Hilliella shuangpaiensis
Veröffentlicht in Nippon Shokuhin Kōgyō Gakkaishi
VolltextArtikel -
19
-
20