-
1
-
2
Carotenoid-Derived Flavor Precursors from Averrhoa carambola Fresh Fruit
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Non-flavonoid phenolics from Averrhoa carambola fresh fruit
Veröffentlicht in Journal of functional foods
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Abietane diterpenoids from Isodon lophanthoides var. graciliflorus and their cytotoxicity
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
11
-
12
Polyphenols from longan seeds and their radical-scavenging activity
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
13
Eudesmane sesquiterpene glucosides from lychee seed and their cytotoxic activity
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
14
Flavonoids from the capitula of Eriocaulon australe
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Phenylethanoid glycosides from Michelia champaca leaves
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Phytoecdysteroids from the rhizomes of Brainea insignis
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel