-
1
-
2
-
3
Amylose Chain Association Based On Differential Scanning Calorimetry
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
-
5
Inhibition of amylopectin retrogradation by partial beta-amylolysis
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Thermal behavior of potato amylose and enzyme-resistant starch from maize
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Analysis of dietary fibre
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
12
The physiological and nutritional importance of dietary fibre
Veröffentlicht in Experientia
VolltextArtikel -
13
Immobilization of human intestinal mucosa enzymes on sepharose
Veröffentlicht in Analytical biochemistry
VolltextArtikel -
14
The Wall Structure of Schizosaccharomyces pombe
Veröffentlicht in Microbiology (Society for General Microbiology)
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Metabolic effects of instant bean and potato over 6 hours
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel