-
1
-
2
Dry matter determination in ‘Hass’ avocado by NIR spectroscopy
Veröffentlicht in Postharvest biology and technology
VolltextArtikel -
3
-
4
Pigments in Avocado Tissue and Oil
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
1-MCP reduces physiological storage disorders of ‘Hass’ avocados
Veröffentlicht in Postharvest biology and technology
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
High pressure air for pest removal from kiwifruit
Veröffentlicht in New Zealand plant protection
VolltextArtikel -
13
Highpressurewashing to manage insect infestations on capsicums
Veröffentlicht in New Zealand plant protection
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Apple washers: removal of insect pests and contaminants from export apples
Veröffentlicht in New Zealand plant protection
VolltextArtikel -
18
The tolerance of tomato potato psyllid life stages to ethyl formate
Veröffentlicht in New Zealand plant protection
VolltextArtikel -
19
Phosphine fumigation to disinfest kiwifruit
Veröffentlicht in New Zealand plant protection
VolltextArtikel -
20