-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Microbial and sensory quality of refrigerated market fryers
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
7
Microbial and Sensory Quality of Refrigerated Market Fryers 1
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
8
Microbial and Quality Assessment of Household Food Discards 1
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
9
Microbial and quality assessment of household food discards
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
10
Stimulation of Bacillus cerus growth by protein in cooked rice combinations
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
Dietary practices of high school teachers of nutrition
Veröffentlicht in Journal of nutrition education
VolltextArtikel -
12
Food discard practices of householders
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
How to be really safe from food poisoning
Veröffentlicht in Journal of nutrition education
VolltextArtikel -
19
Frying Chickens Purchased in Retail Markets in One Area
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
20
Thermal inactivation of botulinum toxins in canned salmon
Veröffentlicht in Family and consumer sciences research journal
VolltextArtikel