-
1
Production of Volatile Acids During Cheddar Cheese Ripening
Veröffentlicht in Canadian Institute of Food Technology journal
VolltextArtikel -
2
Segregation of alpha and beta stabilizers in titanium
Veröffentlicht in Materials science and engineering
VolltextArtikel -
3
-
4
Cottage Cheese and Other Cultured Milk Products
Veröffentlicht in Canadian Institute of Food Technology journal
VolltextArtikel -
5
-
6
Dubious details of nitrogen diffusion in nitrided titanium
Veröffentlicht in Thin solid films
VolltextArtikel -
7
Hardness of Butter. II. Influence of Setting1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
8
Hardness of Butter. I. Influence of Season and Manufacturing Method1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
9
-
10
Stabilization of absorber stacks containing Zr or Ti compounds on Ag
Veröffentlicht in Thin solid films
VolltextArtikel -
11
The binding of water on starch, an nmr investigation
Veröffentlicht in Journal of colloid and interface science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Neutron-induced autoradiography of lithium silicate glasses
Veröffentlicht in Journal of materials science
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Hardness of Butter. I. Influence of Season and Manufacturing Method
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
18
Hardness of Butter. II. Influence of Setting
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
19
-
20