-
1
-
2
-
3
-
4
A new convenient method for estimation of total cystine-cysteine in proteins
Veröffentlicht in Analytical biochemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
The Purification and Characterization of Escherichia coli Enolase
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
7
Fatty acylation of proteins (Keep fit with fat?)
Veröffentlicht in Trends in biochemical sciences (Amsterdam. Regular ed.)
VolltextArtikel -
8
Human erythrocyte transglutaminase. Purification and properties
Veröffentlicht in BBA - Enzymology
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Studies on the specificity of acetylaminoacylpeptide hydrolase
Veröffentlicht in Protein science
VolltextArtikel -
13
-
14
Two high-affinity enolase inhibitors. Chemical characterization
Veröffentlicht in Biochemistry (Easton)
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Specificity determinants of acylaminoacyl‐peptide hydrolase
Veröffentlicht in Protein science
VolltextArtikel