-
1
-
2
-
3
-
4
Les Bacteries Lactiques et les Laits Fermentes
Veröffentlicht in Journal of Dairy Science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Thermal Inactivation, Heat Injury, and Recovery of Staphylococcus Aureus1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
8
Thermal Injury and Recovery of Selected Microorganisms
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
9
-
10
Evaluation of Inhibitors for Rapid Enumeration of Psychrotrophic Bacteria
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
11
-
12
An automated rapid test for Escherichia coli in milk
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
-
14
Thermal Inactivation, Heat Injury, and Recovery of Staphylococcus Aureus
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
15
-
16
Effect of delays in pour plating on bacterial counts
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Observations on the Infusion of Penicillin in the Mammary Gland of the Goat
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel