-
1
Sustainable Nutrition and Human Health as Part of Sustainable Development
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
2
-
3
Nutritional Behavior in European Countries during COVID-19 Pandemic-A Review
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
4
ANALYSIS OF VITAMIN D CONTENT IN DIETARY SUPPLEMENTS AVAILABLE IN THE EU
Veröffentlicht in Health Problems of Civilization
VolltextArtikel -
5
Effect of Extraction Method and Thermosonication on Apple Juice Quality
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
6
The use of lignocellulosic waste in the production of pellets for energy purposes
Veröffentlicht in Renewable energy
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Peripheral Oxidation Markers in Down Syndrome Patients: The Better and the Worse
Veröffentlicht in Disease markers
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Compaction Process as a Concept of Press-Cake Production from Organic Waste
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
13
Causes, symptoms and prevention of food allergy
Veröffentlicht in Postȩpy dermatologii i alergologii
VolltextArtikel -
14
-
15
Bioaerosol and smog as determinants of human population health
Veröffentlicht in Health Problems of Civilization
VolltextArtikel -
16
Drugs as important factors causing allergies
Veröffentlicht in Postȩpy dermatologii i alergologii
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
The role of fungi in allergic diseases
Veröffentlicht in Postȩpy dermatologii i alergologii
VolltextArtikel