-
1
Factors affecting sound velocity (triggering frequency) in fats and oils
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
2
Physical-Chemical Stability of Frozen Whole and Concentrated Milks1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
3
-
4
Physical-Chemical Stability of Frozen Whole and Concentrated Milks
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
5
Factors Affecting Sound Velocity (Triggering Frequency) in Fats and Oils1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
6
Procedures for Making Acidity Tests of Fluid Milk Products1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
7
-
8
15N tracer studies of nitrite added to a comminuted meat product
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
Acoustic properties of some lipids
Veröffentlicht in Chemistry and physics of lipids
VolltextArtikel -
10
-
11
Procedures for Making Acidity Determinations of Fluid Dairy Products
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
12
Procedures for Making Acidity Tests of Fluid Milk Products
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel