-
1
-
2
Physical-Chemical Stability of Frozen Whole and Concentrated Milks
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
3
Factors affecting sound velocity (triggering frequency) in fats and oils
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Procedures for Making Acidity Tests of Fluid Milk Products
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Acoustic properties of some lipids
Veröffentlicht in Chemistry and physics of lipids
VolltextArtikel -
10
Procedures for Making Acidity Determinations of Fluid Dairy Products
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
11
15N tracer studies of nitrite added to a comminuted meat product
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
15 N TRACER STUDIES OF NITRITE ADDED TO A COMMINUTED MEAT PRODUCT
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
-
14
Pioglitazone after Ischemic Stroke or Transient Ischemic Attack
Veröffentlicht in The New England journal of medicine
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20