-
1
Content, composition, and stereochemical characterisation of lignans in berries and seeds
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
Chemical characterisation of polymerised extractives in bleached birch kraft pulp
Veröffentlicht in Holzforschung
VolltextArtikel -
4
-
5
Lignans as food constituents with estrogen and antiestrogen activity
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Identification of new lignans in Norway spruce knotwood extracts
Veröffentlicht in Holzforschung
VolltextArtikel -
9
-
10
Aspen Knots, a Rich Source of Flavonoids
Veröffentlicht in Journal of wood chemistry and technology
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Occurrence of “mammalian” lignans in plant and water sources
Veröffentlicht in Planta
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Glucomannan composite films with cellulose nanowhiskers
Veröffentlicht in Cellulose (London)
VolltextArtikel