-
1
-
2
-
3
THE SYNTHETIC FOOD OF THE FUTURE.1
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
4
ADDRESS OF WELCOME TO THE WORLD'S CHEMICAL CONGRESS
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
5
THE WASTE AND CONSERVATION OF PLANT FOOD
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
The Baking Powder Controversy
Veröffentlicht in Science (American Association for the Advancement of Science)
VolltextArtikel -
13
Abolition of the Bureau of Chemistry
Veröffentlicht in Science (American Association for the Advancement of Science)
VolltextArtikel -
14
-
15
Frank H. Bigelow
Veröffentlicht in Science (American Association for the Advancement of Science)
VolltextArtikel -
16
A Brief for the Metric System
Veröffentlicht in Journal of education (Boston, Mass.)
VolltextArtikel -
17
The Importance of Mouth Hygiene to General Health
Veröffentlicht in Southern medical journal (Birmingham, Ala.)
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
FOODS AND THEIR ADULTERATION
Veröffentlicht in The American journal of the medical sciences
VolltextArtikel