-
1
-
2
Effect of Extraction Method and Thermosonication on Apple Juice Quality
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
3
Modeling of rheological properties of cloudy apple juice using master curve
Veröffentlicht in CYTA: journal of food
VolltextArtikel -
4
-
5
Effect of Press Construction on Yield and Quality of Apple Juice
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
6
Application of Freezing and Thawing in Apple (Malus domestica) Juice Extraction
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
Analysis of Selected Physicochemical Properties of Commercial Apple Juices
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Business Models 4.0 Using Network Effects: Case Study of the Cyfrowy Polsat Group
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
16
Correlations between variables of posture and postural stability in children
Veröffentlicht in Studia medyczne
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
The TRB burial site at Markowice, Poland: preliminary insights and prospects for future work
Veröffentlicht in Antiquity
VolltextArtikel