-
1
Studies on the mechanism of herbicidal action of N-(Phosphonomethyl) glycine
Veröffentlicht in Weed research
VolltextArtikel -
2
Studies of the quality and flavour of Ceylon tea
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
The mechanism of operation of climatic factors in the biogenesis of tea flavour
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
6
Haemoglobin E Syndromes in a Ceylonese Family
Veröffentlicht in British Medical Journal
VolltextArtikel -
7
NITRATE REDUCTASE OF TEA AS AN INDICATOR OF YIELD AND OF EFFECT OF MULCHING MATERIAL
Veröffentlicht in Plant and soil
VolltextArtikel -
8
BIOCHEMICAL APPROACH TO THE CONTROL OF XYLEBORUS FORNICATUS (COLEOPTERA: SCOLYTIDAE)
Veröffentlicht in Plant and soil
VolltextArtikel -
9
-
10
Accumulation of Amino-acids in Plant Cell Tissue Cultures
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Haemoglobin E and blood groups in the Veddas
Veröffentlicht in The Journal of physiology
VolltextArtikel -
14
Biochemical approach to the control ofXyleborus fornicatus (Coleoptera: Scolytidae)
Veröffentlicht in Plant and soil
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
The accumulation of γ-aminobutyric acid in bean callus tissue
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Thin layer chromatographic studies of the carotenoids of tea
Veröffentlicht in Plant foods for human nutrition (Dordrecht)
VolltextArtikel