-
1
Brine Soluble Protein of Cheddar and Gouda Cheese
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
2
-
3
Batch fractionation of bovine caseins with diethylaminoethyl cellulose
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
4
Nomenclature of the proteins of cow's milk: fourth revision
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
5
Application of the instron tester for investigation of rheology of corn dough
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Dust emission from wet and dry playas in the Mojave Desert, USA
Veröffentlicht in Earth surface processes and landforms
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Ion exchange studies in concentrated solutions—II
Veröffentlicht in Journal of inorganic & nuclear chemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20