-
1
-
2
Phthalate and adipate esters in Australian packaging materials
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
Biosynthesis of bromophenols in marine algae
Veröffentlicht in Water science and technology
VolltextArtikel -
5
4-Hydroxybenzoic acid: a likely precursor of 2,4,6-tribromophenol in Ulva lactuca
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Brominated anisoles and cresols in the red alga Polysiphonia sphaerocarpa
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
9
-
10
Biological origins of off-flavours in fish and crustaceans
Veröffentlicht in Water science and technology
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Microbiology of food taints
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
15
Biosynthesis of Bromophenols in Marine Algae
Veröffentlicht in Water science and technology
VolltextArtikel -
16
-
17
Role of feed ingredients in the bromophenol content of cultured prawns
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20