-
1
Banana starch: production, physicochemical properties, and digestibility—a review
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
2
Structure of chia seed polysaccharide exudate
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Cavities in porous corn starch provide a large storage space
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
6
Isolation and characterization of starch from amaranth flour
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Effect of acid hydrolysis and ball milling on porous corn starch
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Sweetness-structure correlation in carbohydrates [Sugars]
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
16
Distribution of D-galactosyl groups in guaran and locust-bean gum
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
17
Mass spectrometry of sulfur-containing derivatives of sugars
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
18
A thiophene derivative from 1,2,3,5-tetra- O-acetyl-4-thio- d-ribofuranose
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
19
Oxidation of amylopectin with hypobromite at different hydrogen ion concentrations
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
20