-
1
-
2
Salmonella Prevalence in Market-Age Turkeys On-Farm and at Slaughter
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
3
Identification of Arcobacter isolates by PCR
Veröffentlicht in Letters in applied microbiology
VolltextArtikel -
4
Natural and experimental infections of Arcobacter in poultry
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Detection of Arcobacter spp. in ground pork by modified plating methods
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
8
Role of Dietary Vitamin E in Experimental Listeria monocytogenes Infections in Turkeys
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Specific detection of Campylobacter lari by PCR
Veröffentlicht in Journal of microbiological methods
VolltextArtikel -
15
Isolation of Arcobacter butzleri from ground water
Veröffentlicht in Letters in applied microbiology
VolltextArtikel -
16
Low Prevalence of Listeria monocytogenes in Cull Sows and Pork
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
17
-
18
Biphasic culture of Arcobacter spp
Veröffentlicht in Letters in applied microbiology
VolltextArtikel -
19
-
20