-
1
-
2
Hume’s Narrow Circle Aesthetically Expanded
Veröffentlicht in The Journal of aesthetic education
VolltextArtikel -
3
Non-linear Transfer Functions for Accurately Estimating 3D Particle Size, Distribution, and Expected Error from 2D Cross Sections of a Lognormal Distribution of Spherical Particles
Veröffentlicht in Metallurgical and materials transactions. A, Physical metallurgy and materials science
VolltextArtikel -
4
Correction to: Non-linear Transfer Functions for Accurately Estimating 3D Particle Size, Distribution, and Expected Error from 2D Cross Sections of a Lognormal Distribution of Sphe...
Veröffentlicht in Metallurgical and materials transactions. A, Physical metallurgy and materials science
VolltextArtikel -
5
Consciousness and Death in Pasternak’s Doctor Zhivago
Veröffentlicht in The Journal of aesthetic education
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Art’s Detour: A Clash of Aesthetic Theories
Veröffentlicht in The Journal of aesthetic education
VolltextArtikel -
10
Art's Detour: A Clash of Aesthetic Theories
Veröffentlicht in The Journal of aesthetic education
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Leibniz and Culinary Cognitions: A Speculative Journey
Veröffentlicht in The Journal of aesthetic education
VolltextArtikel -
14
Consciousness and Death in Pasternak'sDoctor Zhivago
Veröffentlicht in The Journal of aesthetic education
VolltextArtikel -
15
-
16
The Elements of Taste: How Many Are There?
Veröffentlicht in The Journal of aesthetic education
VolltextArtikel -
17
Non-linear Transfer Functions for Accurately Estimating 3D Particle Size, Distribution, and Expected Error from 2D Cross Sections of a Lognormal Distribution of Spherical Particles...
Veröffentlicht in Metallurgical and materials transactions. A, Physical metallurgy and materials science
VolltextArtikel -
18
James’s Encounter with Mescal, Mescaline, and Peyote
Veröffentlicht in William James studies
VolltextArtikel -
19
Lycopene: modes of action to promote prostate health
Veröffentlicht in Archives of biochemistry and biophysics
VolltextArtikel -
20
Taste and Food in Rousseau’s Julie, or the New Heloise
Veröffentlicht in The Journal of aesthetic education
VolltextArtikel