-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Nutrition aspects of fiber in soya products
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
6
-
7
Development, Utilization and Protein Quality of Potato:Soy:Egg Flakes
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
8
Production, nutritional value and baking quality of soy-egg flours
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
-
10
Relative bioavailability of dietary iron from three processed soy products
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
-
12
Residual Bisulfite in Iced Penaeus Shrimp 1
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Residual Bisulfite in Iced Penaeus Shrimp
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
16
Effects of relative humidity on aerosol light scattering in the Arctic
Veröffentlicht in Atmospheric chemistry and physics
VolltextArtikel -
17
Wind-induced reorganization of the Bering shelf circulation
Veröffentlicht in Geophysical research letters
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20