-
1
-
2
Identification and antibiotic susceptibility of lactobacilli isolated from turkeys
Veröffentlicht in BMC microbiology
VolltextArtikel -
3
-
4
Lights and shadows of teaching and studying biochemistry
Veröffentlicht in Medycyna weterynaryjna
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
Recent Trends in the Application of Oilseed-Derived Protein Hydrolysates as Functional Foods
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
10
Egg Yolk as a New Source of Peptides with Antioxidant and Antimicrobial Properties
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
11
-
12
Protein profiles of bacteriophages of the family Myoviridae-like induced on M. haemolytica
Veröffentlicht in AMB Express
VolltextArtikel -
13
Proteomic profile in plasma as a biomarker of pregnancy in cows
Veröffentlicht in Reproduction in domestic animals
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20