-
1
-
2
-
3
-
4
Micelle-forming characteristics of monomeric and covalent polymeric .kappa.-caseins
Veröffentlicht in Biochemistry (Easton)
VolltextArtikel -
5
Multiple Bovine Thrombin Components
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
CASEIN INTERACTIONS AND MICELLE FORMATION1
Veröffentlicht in Journal of physical chemistry (1952)
VolltextArtikel -
8
-
9
The interactions of α s -β- and κ-caseins in micelle formation
Veröffentlicht in Discussions of the Faraday Society
VolltextArtikel -
10
-
11
Interactions of Bovine Caseins with Divalent Cations1
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
12
Interactions of Bovine αs-Casein with Small Ions1
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
13
κ-Casein and the Stabilization of Casein Micelles
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
14
Rotor Temperature Measurement and Control in the Ultracentrifuge
Veröffentlicht in Review of scientific instruments
VolltextArtikel -
15
-
16
Casein Micelles. Formation and Structure. II1
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
17
Casein Micelles. Formation and Structure. I1
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
18
Light Scattering Studies of αs1,2-Caseins
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
19
-
20
Solubility, Denaturation and Heterogeneity of Bovine Fibrinogen1
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel