-
1
-
2
Taste-active components in a Vietnamese fish sauce
Veröffentlicht in Fisheries science
VolltextArtikel -
3
Taste effects of oligopeptides in a Vietnamese fish sauce
Veröffentlicht in Fisheries science
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
Occurrence of D-amino acids in fish sauces and other fermented fish products
Veröffentlicht in Fisheries science
VolltextArtikel -
8
-
9
Identification of D-cysteamide in European flat oyster [Ostrea edulis]
Veröffentlicht in Fisheries science
VolltextArtikel -
10
The effects of oils on the taste of tuna extract
Veröffentlicht in Nippon Suisan Gakkaishi
VolltextArtikel -
11
-
12
Contents of glutathione in seafoods and its flavor characteristics
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Extractive Components of the Ascidian, Halocynthia roretzi
Veröffentlicht in KAGAKU TO SEIBUTSU
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20