-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Research on Predominant Volatile Compounds of Grass Carp Meat
Veröffentlicht in Advanced materials research
VolltextArtikel -
7
Effects of Heat Treatment on Water Soluble Compounds of Grass Carp
Veröffentlicht in Advanced materials research
VolltextArtikel -
8
Effect of different drying methods on the quality of Rugao black pakchoi
Veröffentlicht in Shipin Yu Jixie
VolltextArtikel -
9
Study on quality change of snakehead sausage during the frozen storage
Veröffentlicht in Shipin Yu Jixie
VolltextArtikel -
10
Progress of corneal biomechanical measurements and applications in clinic
Veröffentlicht in Guo ji yan ke za zhi
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Effect of Controlled Freezing‐Point Vacuum Drying on Color and Flavor of Muraenesox cinereus Fillets
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
VolltextMagazinearticle -
15
Genome-Wide Analysis of DNA Methylation in Soybean
Veröffentlicht in Molecular plant
VolltextArtikel -
16
-
17
UREA-BASED POLYACETYLENES AS AN OPTICAL SENSOR FOR FLUORIDE IONS
Veröffentlicht in Chinese journal of polymer science
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20