-
1
-
2
A simple and rapid HPLC technique for vanillin determination in alcohol extract
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
Organochlorine pesticide residues in cow's milk and butter in Mexico
Veröffentlicht in The Science of the total environment
VolltextArtikel -
4
-
5
Use of cane condensed molasses solubles in feeding broilers
Veröffentlicht in Animal feed science and technology
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Mass transfer in banana chips during osmotic dehydration
Veröffentlicht in Drying technology
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Fitting cassava drying kinetic with a high order equation
Veröffentlicht in Drying technology
VolltextArtikel -
12
The effect of acidified soapstocks on feed conversion and broiler skin pigmentation
Veröffentlicht in Poultry science
VolltextArtikel -
13
Modeling of water activity and enthalpy of water sorption in cassava chips
Veröffentlicht in Drying technology
VolltextArtikel -
14
Color parameter changes in banana slices during osmotic dehydration
Veröffentlicht in Drying technology
VolltextArtikel -
15
POLYPHENOL OXIDASE ACTIVITY IN BANANA CHIPS DURING OSMOTIC DEHYDRATION
Veröffentlicht in Drying technology
VolltextArtikel -
16
Statistical analysis of the GAB and Henderson equations for sorption isotherms of foods
Veröffentlicht in Drying technology
VolltextArtikel -
17
Levels of organochlorine pesticides in Mexican butter
Veröffentlicht in Journal of AOAC International
VolltextArtikel -
18
The effect of path diffusion on the effective moisture diffusivity in carrot slabs
Veröffentlicht in Drying technology
VolltextArtikel -
19
Preparativos de celulasas comerciales y aplicaciones en procesos extractivos
Veröffentlicht in Universidad y ciencia
VolltextArtikel -
20