-
1
-
2
-
3
Milling Yields and Moisture Distribution in Rough rice
Veröffentlicht in Transactions of the ASAE
VolltextArtikel -
4
MICROWAVE-VACUUM DRYING OF PARBOILED RICE
Veröffentlicht in Transactions of the ASAE
VolltextArtikel -
5
Quality Aspects of Microwave-Vacuum-Dried Parboiled Rice
Veröffentlicht in Transactions of the ASAE
VolltextArtikel -
6
Physicochemical properties and cooking quality of microwave-dried rice
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Cross-sectional parameters of cotton fibers
Veröffentlicht in Textile research journal
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Computer-optimized weaning food blends
Veröffentlicht in Food and nutrition bulletin
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
A comparative acceptability and tolerance study of two blended foods in Haiti
Veröffentlicht in Food and nutrition bulletin
VolltextArtikel -
19
-
20