-
1
Determining the Antimicrobial Actions of Tea Tree Oil
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Fate of Apple Peel Phenolics during Cool Storage
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
Hydrolysis of hedycaryol: the origin of the eudesmols in the Myrtaceae
Veröffentlicht in Flavour and fragrance journal
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Volatile Components of the Fruit of Pistacia Lentiscus
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
Antimicrobially active terpenes cause K⁺ leakage in E. coli cells
Veröffentlicht in The Journal of essential oil research
VolltextArtikel -
14
Nutritional evaluation of lipids in fish from temperate Australian waters
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Germacradienols in the essential oils of the Myrtaceae
Veröffentlicht in Flavour and fragrance journal
VolltextArtikel -
18
-
19
Aroma volatiles of Cucumis melo cv. Golden Crispy
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
20
Rearrangement of p-menthane terpenes by Carboxen during HS-SPME
Veröffentlicht in Journal of separation science
VolltextArtikel