-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Is cooking at home associated with better diet quality or weight-loss intention?
Veröffentlicht in Public health nutrition
VolltextArtikel -
6
What does cooking mean to you?: Perceptions of cooking and factors related to cooking behavior
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Two-dimensional TIRF-SIM–traction force microscopy (2D TIRF-SIM-TFM)
Veröffentlicht in Nature communications
VolltextArtikel -
10
KICSTOR recruits GATOR1 to the lysosome and is necessary for nutrients to regulate mTORC1
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
11
Mixed Student Ideas about Mechanisms of Human Weight Loss
Veröffentlicht in CBE life sciences education
VolltextArtikel -
12
FireDock: a web server for fast interaction refinement in molecular docking
Veröffentlicht in Nucleic acids research
VolltextArtikel -
13
Acute and Chronic Cutaneous Reactions to Ionizing Radiation Therapy
Veröffentlicht in Dermatology and therapy
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Caramel color in soft drinks and exposure to 4-methylimidazole: a quantitative risk assessment
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
18
LAR Receptor Tyrosine Phosphatases and HSPGs Guide Peripheral Sensory Axons to the Skin
Veröffentlicht in Current biology
VolltextArtikel -
19
-
20
Health-promoting behaviors in the United States during the early stages of the COVID-19 pandemic
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel