-
1
Technological issues associated with iodine fortification of foods
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
2
Mathematical Model of Sugar Uptake in Fermenting Yeasted Dough
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
Comparing sensory methods for the optimisation of mango gel snacks
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
5
INSTRUMENTAL MEASURES OF BITE FORCES ASSOCIATED WITH CRISP PRODUCTS
Veröffentlicht in Journal of texture studies
VolltextArtikel -
6
-
7
Technical knowledge for food product innovation in Thailand
Veröffentlicht in Agribusiness (New York, N.Y.)
VolltextArtikel -
8
Sensory evaluation of lamb after growth of yeasts at -5 degrees Celsius
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
9
Processing-induced changes in frozen storage life of lamb
Veröffentlicht in International journal of refrigeration
VolltextArtikel -
10
-
11
Selection and training of panelists for sensory evaluation of meat flavours
Veröffentlicht in Journal of food technology
VolltextArtikel -
12
-
13
Bilaterally Symmetric Focal Cortical Dysplasia in a Golden Retriever Dog
Veröffentlicht in Journal of comparative pathology
VolltextArtikel -
14
-
15
Two-proton emission from the ground state of [sup 12]O
Veröffentlicht in Physical review letters
VolltextArtikel -
16
-
17