-
1
Starch Citrate: Preparation and Ion Exchange Properties
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
2
Water soluble oxidized starches by peroxide reactive extrusion
Veröffentlicht in Industrial crops and products
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Effectiveness of Jet-Cooked Pearl Cornstarch as a Controlled Release Matrix
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
7
Rheology of modified Lesquerella gum
Veröffentlicht in Industrial crops and products
VolltextArtikel -
8
Use of trifluoroacetic acid to prepare cellodextrins
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Encapsulation of atrazine within a starch matrix by extrusion processing
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
12
Clay as a Carrier in Starch Encapsulated Herbicides Prepared by Extrusion Processing
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Corn fiber citrate: preparation and ion-exchange properties
Veröffentlicht in Industrial crops and products
VolltextArtikel -
16
TRANSPORT COMPARISON OF TECHNICAL GRADE AND STARCH-ENCAPSULATED ATRAZINE
Veröffentlicht in Transactions of the ASAE
VolltextArtikel -
17
The role of choline in some metabolic reactions of Nicotiana rustica
Veröffentlicht in The Journal of biological chemistry
VolltextArtikel -
18
Specific debenzylation of alkylated carbohydrates via bromination-hydrolysis
Veröffentlicht in Journal of organic chemistry
VolltextArtikel -
19
Bioactivity of controlled release formulations of starch-encapsulated EPTC
Veröffentlicht in Journal of controlled release
VolltextArtikel -
20
Thin-layer chromatography of substituted glycosides
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
VolltextArtikel