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Whey—A Low-Cost Dairy Product for Use in Candy
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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The Production and Use of Concentrated Skim Milk Foam
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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The Chemical Composition of the Crystalline Deposit in Evaporated Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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The Sterilization of Sweet Cream for Market Purposes
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Foam Spray Drying Methods of Making Readily Dispersible Nonfat Dry Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Factors that Affect the Formation of a Crystalline Deposit in Evaporated Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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The Acid Hydrolysis of Lactose and the Preparation of Hydrolyzed Lactose Sirup
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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The Separation of Fat in Evaporated Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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The Effect of Conditions of Storage on the Viscosity of Sweetened Condensed Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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The Manufacture of Sterilized Caramel Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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