-
1
Dendritic spine changes associated with normal aging
Veröffentlicht in Neuroscience
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Calcium Absorption from Commonly Consumed Vegetables in Healthy Thai Women
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
Higher milk intake increases fracture risk : confounding or true association?
Veröffentlicht in Osteoporosis international
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Zinc and Iron Bioavailability of Genetically Modified Soybeans in Rats
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
Vitamin D requirements: current and future
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
12
Bioavailability of Calcium from Tofu as Compared with Milk in Premenopausal Women
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
13
Whole egg consumption and cortical bone in healthy children
Veröffentlicht in Osteoporosis international
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Oxalate: effect on calcium absorbability
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
18
-
19
Dairy intakes affect bone density in the elderly
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
20