-
1
-
2
Microbiome definition re-visited: old concepts and new challenges
Veröffentlicht in Microbiome
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Integrated molecular approaches for fermented food microbiome research
Veröffentlicht in FEMS microbiology reviews
VolltextArtikel -
6
Meta-analysis of cheese microbiomes highlights contributions to multiple aspects of quality
Veröffentlicht in Nature food
VolltextArtikel -
7
Mechanistic Insights of a Concerted Metalation–Deprotonation Reaction with [CpRhCl2]2
Veröffentlicht in Organometallics
VolltextArtikel -
8
Microbial Succession and Flavor Production in the Fermented Dairy Beverage Kefir
Veröffentlicht in mSystems
VolltextArtikel -
9
Translating Omics to Food Microbiology
Veröffentlicht in Annual review of food science and technology
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20