-
1
Saccharomyces cerevisiae in the Production of Fermented Beverages
Veröffentlicht in Beverages (Basel)
VolltextArtikel -
2
Pichia anomala: cell physiology and biotechnology relative to other yeasts
Veröffentlicht in Antonie van Leeuwenhoek
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Yeast Fermentation for Production of Neutral Distilled Spirits
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
6
Potent and selective bivalent inhibitors of BET bromodomains
Veröffentlicht in Nature chemical biology
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Saccharomyces cerevisiae in the Production of Whisk(e)y
Veröffentlicht in Beverages (Basel)
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Different genetic mechanisms mediate spontaneous versus UVR-induced malignant melanoma
Veröffentlicht in eLife
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20